2020. április 20., hétfő

Rajz 04. 20.

Kedves Tanítványaim!
Ismét nagyon sok szép alkotás fotóját kaptam meg tőletek, köszönöm, de bizony sajnos vannak néhányan, akik nem küldtek be minden feladatot. A határidő régen lejárt, a sok jó jegy mellett be kellett írnom mostmár a rossz jegyeket is. Ha valaki szeretné pótolni, várom szeretettel!

Nemrégiben már megismerkedtetek a színkörrel (emlékeztető: blogbejegyzés), és fotóztatok is szebbnél szebb színköröket talált tárgyakból összeállítva. A mai alkalommal szabadon engedheted a fantáziádat, bármi felkerülhet a te saját színkörödre, nem lesz akadály, hogy nincs otthon, nem fér el, elszáradt már, túl nagy, túl kicsi, bödös vagy éppen veszélyes, mert te fogod lerajzolni azokat a dolgokat, amik számodra a színkör egyes árnyalataihoz kapcsolódnak.
📌Feladat:
készíts egy képet, amin legyen 12 forma (tárgy, vagy virág, vagy gyümölcs, vagy állat, vagy étel, vagy fűszer, vagy sport, vagy sportszer, vagy regényhős, vagy játék, vagy ruha, vagy akármi), ami a színkör 12 árnyalatát jeleníti meg! A kompozíció természetesen legyen kör alakú, de nem kell szabályosnak lenni, a formák nyugodtan "összegabalyodhatnak", lazán gomolyoghatnak. Az sem akadály, ha te inkább a mérnöki pontosságot szereted, akkor nyugodtan használhatsz akár körzőt és vonalzót is a megrajzoláshoz. Az eszközöket, technikákat is bátran vegyítheted. 🎨
Határidő: április 27.

Az elkészült feladatokat a Teams-ben kellene feltölteni (Appról/telóról közvetlenül fel tudod, asztali gépre előbb menteni kell a fotót.) A qz8qd9t kóddal tudsz csatlakozni a rajz csoportunkhoz, várlak téged is és a rajzaidat is!

Aki a kötelező feladatokon túl, illetve pályázatokra is szeretne alkotni, az látogassa meg a rajztanári blogomat: kakukrajz!🎨 A tanulással kapcsolatosan a kakuk.digit@gmail.com e-mail címen keressetek! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése