2020. március 25., szerda

Történelem 03.25.

Kedves Tanítványaim!


A mai nap folyamán nem fogunk újabb tanagyagot venni, inkább arra koncentrálunk, hogy az eddig megszerzett tudást rendszerezzük.  A kérésem a mai órára, hogy olvassuk át a tankönyv  21. 22. 23. és 24. fejezeteit újra. Ezen fejezetekkel kapcsolatban fogunk megoldani feladatokat.

Nagyon szépen köszönöm, aki már regisztrált a redmenta weboldalon.  Akik még nem tették meg kérem ezt tegyék meg a mai nap folyamán. A regisztrációt követően jelentkezzetek a csoportunkba. A regisztrációhoz és a csoporthoz való csatlakozáshoz segít az alábbi videó.





A regisztráció és a csatlakozás történjen meg a mai nap folyamán. Erre azért van szükség mert a csoportban van egy  gyakorló feladat,  mely elkészítése a házi feladat része.

A feladatot bármennyiszer kitölthetitek.

Számonkérésre a redmenta felületén 2020.03.31-én kedden az órarendi időpontunkban 9-9:45. kerül sor.  A teszteket majd csak ebben az időpontban tudjátok kitölteni.  Be kell lépnetek a redmentába és a dolgozatot is a csoportban találjátok majd.  Csak 9,00-tól tudjátok majd elkezdeni a kitöltést.  Ha kérdésetek van írjatok bátran!

Téma: Tankönyv 21,22,23,24. fejezete

Na gyakoroljunk egy keveset!

Az első feladata mindenkinek a redmenta csoportban található feladat kitöltése. Vannak olyan kérdések amelyre azonnal megtudod hogy jól válaszoltál-e, viszont van olyan is amely helyes válaszát csak akkor tudod meg amikor majd én kijavítom. Folyamatosan nézni fogom az oldalt és javítom a feladatokat, ahogy csináljátok! A feladatlapot bejelentkezés követően itt éred el.


Készítsd el a munkafüzeted alábbi feladatait.

MF. 75. oldal  5, 6-os feladat
        76. oldal 8-as feladat.

És egy utolsó kérdezz felelek a Pannónia leckéhez!


A munkafüzet feladatsorának megoldásait várom az e-mail címemre (tanulo.f.m@gmail.com) pénteken (03.27.)  16.óráig.

Kérlek benneteket hogy a redmentában található feladatot is csináljátok meg legalább egyszer. A feladatot  hétfő (03.30.) 23:59- ig tudjátok ki tölteni.


Bámi kérdésetek van keressetek bizalommal!

Jó felkészülést  kívánok!

Máté bácsi





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése