2020. március 26., csütörtök

Osztályfőnöki 03.26.


Kedves Osztályom!                                                               2020. 03. 26.

Remélem kezdtek belerázódni az új tanulási formába. Mindenki beosztotta az idejét, kialakította új tanulási szokásait. Ha még nem megy minden zökkenőmentesen, ne aggódj, majd belejössz! Türelem, nyugalom és akarat.

Továbbra is kérlek:
Vigyázz a magad és mások egészségére! Tartsd be a tisztasági szabályokat, gyakran moss kezet!

Egész hétre kapsz feladatot egy-egy tantárgyból.
Végezzétek el a kijelölt feladatokat, írjátok meg a leckéket szépen beosztva. De a mozgásról, játékról, beszélgetésről, családtagjaidnak való segítségről se feledkezz meg. Segíts testvérednek (ha van), szüleidnek az otthoni teendőkben, nekik sem könnyű most. Légy türelmes és megértő. (Ugye tudod, hogy ezek az utóbbi mondatok mind felszólító mondatok voltak. Szándékosan nem tettem felkiáltó jelet a végükre, mert szépen kérlek.) J

Akiktől megkaptam a házi feladatokat, azoknak köszönöm, szép munkát végeztek, ötöst is kaptak. Szép sorjában olvasom a leveleiteket. Kérlek, te is légy türelmes, igyekszem minél hamarabb ellenőrizni, értékelni.

Fontos kérésem van:
Az egy hétre adott magyar irodalom és nyelvtan házi feladatokat egy e-mailben küldjétek el. Egy levélben legyen az összes csatolmány, ne egyenként küldjétek, mert így nagyon nehéz követni.

A levél tárgya legyen a monogramod és a dátum. A saját nevemet írom példaként:

PE magyar Hf. 03.26.

Tudom, ezt is tanulni kell, türelemmel leszek.

Erre a címre írhatsz nekem: pintererika2020@gmail.com

Néhányotoknak már van önálló e-mail címe, meg is kaptam. Jó lenne, ha mindenki létrehozna egyet.

Meg van már az Olvasókuckód? Ha szerdánként elérkezik az ideje, olvasd tovább A Pál utcai fiúkat. Itt van a hangos könyv változat is, a nehezebben olvasók feltétlen használják. Ne csak hallgasd, kövesd is a könyvben a szöveget!


Biztatásul küldöm ezt a videót:



 Mi vagyunk a grund! 5.b!

Szeretettel gondolok rátok:
Erika néni  :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése